Dine arbejdsopgaver

På Studenterhus Odense har vi mange forskellige arbejdsopgaver. De fleste er bag baren. Herunder kan du se nogle af de mange forskellige funktioner, vi kan tilbyde:

Almindelig frivillig: Som almindelig frivillig arbejder du som praktisk gris. Her er din primære opgave at stå bag baren i vores café. Men det kan også være at løse praktiske opgaver herunder ærinder, der skal løbes, bemanding af garderoben til en koncert eller en tredje ting.

Afvikler: Som afvikler har du det ledende ansvar på en vagt. Det er dit ansvar, at Studenterhusets café og bar fungerer og kører optimalt.

Lysmand: Kan du skabe en fest og sammensætte farver? Det har du rig mulighed for som lysmand. Det er dig, der sammensætter det rigtige lys, så koncerterne bliver endnu festligere.

Lydmand: Har du sans og øre for lyd? Så er det her, vi har brug for dig. Du har ansvaret for lyden, når vi afholder events. Det er dig, der holder lydprøve og hjælper de optrædende med at opstille instrumenter.

Eventplanlægning: Du arbejder med planlægning af events. Det kan være alt lige fra koncerter til brætspilscaféer og comedy-arrangementer. Går du og har en unik idé til et nyt event, er det dig vi søger.

Promotion-gruppe for Studenterhuset: Her arbejder du med Studenterhusets ansigt udadtil. Det er både på internettet og de sociale medier, men også produktion af plakater og billeder kan blive en del af din arbejdsopgave i gruppen.

Cateringgruppen:
Som frivillig i cateringgruppen er du med til at sørge for forplejning til optrædende.

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter