Om studenterhuset

Foreningen Studenterhus Odense er baseret på frivilligt engagement - med studerende, der i fællesskab bidrager til Studenterhusets drift.

Vi har en ambition om at skabe et tværfagligt, kulturelt og socialt samlingspunkt, hvor byens studerende på de videregående uddannelser kan mødes på tværs af studieretninger og netværk. Det fik vi rigere mulighed for, da vi den 2. september 2013 slog dørene op for egne lokaler på Amfipladsen i Odense centrum.

Aktiviteterne i huset har form af studiezoner, bar og caféområde med mulighed for socialt samvær og fællesskab. Studenterhuset byder også på events som koncerter, filmfremvisninger, lounge aftener, udstillinger og ferniseringer, faglige foredrag og arrangementer med det fynske erhvervsliv. Der er adgang for alle - selvfølgelig med fordele for studerende med gyldigt studiekort.

Studenterhus Odense er et samlingssted, hvor I som studerende kan mødes og smage på Odenses mange muligheder og tilbud. Arrangementer, indhold og events afgøres i høj grad af, hvad I som studerende har interesse for, samt hvem af Odenses andre aktører der har interesse i at møde de studerende. Hvis du har en god ide til, hvad der skal på tapetet, er vi meget lydhøre.

Studenterhus Odenses persondatapolitik finder du her

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter