sponsorer

Sponsorer

Sponsorer

Vi søger fortløbende samarbejdspartnere i det fynske erhvervsliv, som ser muligheder i at komme tæt på byens 25.000 studerende på de videregående uddannelser og byens studiemiljø - eller som bare gerne vil støtte et godt formål.

Lidt om os:
Foreningen Studenterhus Odense er baseret på frivilligt engagement - med studerende, der i fællesskab bidrager til Studenterhusets drift.

Vi har en ambition om at skabe et tværfagligt, kulturelt og socialt samlingspunkt, hvor byens studerende på de videregående uddannelser kan mødes på tværs af studieretninger og netværk. Det fik vi rigere mulighed for, da vi den 2. september 2013 slog dørene op for egne lokaler på Amfipladsen i Odense centrum. Lige siden har vi skabt socialt samvær og fællesskaber for de studerende og bidraget aktivt til et stærkere studieliv i hjertet af Odense.

Aktiviteterne i Studenterhuset har stor diversitet. Det alt fra studiezoner og en café, der selvfølgelig ikke er kommerciel, til koncerter, lounge, udstillinger og faglige foredrag. Desuden er vi meget åbne for arrangementer og et eventuelt samarbejde med det fynske erhvervsliv. Studenterhuset har åbent mandag til onsdag fra klokken 10:00-22:00, fredag til lørdag fra klokken 10:00-00:00 mens huset lukker klokken 16:00 om søndagen.
Ser du et muligt samarbejde, eller har du spørgsmål, er velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter