Ledig praktikantstilling

Studenterhus Odense søger en nysgerrig og idérig forretningsudvikler til det fynske erhvervsliv

Er du klar til at kickstarte din karriere på Fyn? Brænder du for at opbygge et stærkt netværk til potentielle arbejdsgivere? Og vil du gerne se synlige resultater af din egen indsats? Studenterhuset søger en udviklingsorienteret studiepraktikant, som i et semester har lyst til at sætte gang i fynsk erhvervsliv.

I denne praktikstilling får du mulighed for at:

 • Opbygge et utroligt stærkt og bredt netværk i Odenses erhvervsliv på relativt kort tid.
 • Omsætte din teoretiske viden i en forretningsmæssig kontekst.
 • Træne din evne til at tænke innovativt.
 • Få meget stor indflydelse på strategien og målsætningerne for dit arbejdsområde.

 Dine opgaver:

 • Udvikling af sponsortilbud til fynske virksomheder – hvordan kan Studenterhuset skabe et stærkt værditilbud for dets sponsorer?
 • Kontakt og møder med 50-100 fynske virksomheder i løbet af din praktikperiode
 • Markedsanalyse – hvilke muligheder og udfordringer ser du i fynsk erhvervsliv? Og hvilken rolle kan Studenterhuset spille i dette?
 • Udvikling af innovative koncepter, som både aktiverer fynsk erhvervsliv og fremmer Studenterhusets brand og interesser.

Du kommer til at udvikle helt fra start til slut i tæt samarbejde med Studenterhusets erhvervsrepræsentant Arish Ahmad og daglig leder Anja Følleslev. Opgaverne ovenfor kan give dig mulighed for at skabe dig et specialesamarbejde eller sågar et job hos enten Studenterhuset eller nogle af de mange virksomheder, du vil være i dialog med.

 Hvad forventer vi af dig?

 • Mod på høj selvledelse, dvs. ansvar for at styre din egen tid og arbejdsdage
 • At du tager ejerskab på sponsoropgaven og ikke er bleg for at opsøge og tage kontakt til alle de potentielle sponsorer.
 • At du løbende kommer med idéer til Studenterhuset baseret på din research og dialog med virksomheder.

Vi forestiller os, at du læser en relevant uddannelse så som cand.merc., cand.negot, virksomhedskommunikation eller lign. Vi er dog åbne for alle uddannelsesmæssige baggrunde, så længe du har de to vigtigste ingredienser: En nysgerrig og selvmotiverende sjæl, som ikke er bange for at arbejde hårdt for resultaterne.

Praktikken er ulønnet og ønskes besat snarest muligt. Antallet af arbejdstimer tilpasses dit studie. Arbejdsstedet er Studenterhus Odense, Amfipladsen 6, 5000 Odense C.

Lyder det som noget for dig? Send dit CV og en ansøgning til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i dag – vi kalder ind til samtale løbende.

 Har du spørgsmål? Du kan fange Studenterhusets erhvervsrepræsentant, Arish Ahmad, på 53 38 77 53 og daglig leder Anja Følleslev på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Wednesday, 29 May 2019