Studenterhus
Odense

Festivaler

Studenterhus Odense er hvert år med til at arrangere hele to festivaller. Herunder kan du blive lidt klogere.

SPOKEN WORD FESTIVAL

Spoken hylder det talte ord med rap, storytelling, sang, talekunst, poesi, musik og rytme – og en masse andet. Vi vil inspirere dig. Udfordre og underholde dig. Derfor leder vi altid efter de ord, der får dig til at stoppe op, reflektere og blive revet med.

Omkring uge 34 byder vi på dage sprængfyldt med poesi, stærke fortællinger og nye lækre toner og ord fra den poetiske musikscene, og ikke mindst på mange Spoken Classics som Poetry Slam, Story Slam, Filosofisk Time, Ord.Salon, Retorik Battle, Open Word og Kære Dagbog.

GENERATOR FESTIVAL

Generator er Odenses studiestartsfestival. Tre dage i starten af september byder vi alle studerende velkommen til byen og et nyt studieår med en oplevelse ud over det sædvanlige. Velkomsten skal markere sig stærkt i de studerendes bevidsthed med musik, crazyness og fællesskab. Vi ønsker at vise, at Odense er en by med puls og mod, en by hvor de unge kan være med til at skabe nogle unikke oplevelser, og hvor der er plads til at musikkens beats vibrerer i mursten og asfalt. Vi tør larme og sige velkommen med manér.

Åbningstider Studenterhuset:

Mandag-onsdag – 10.00-22.00 
Torsdag-lørdag – 10.00-02.00 
Søndag – 12.00-18.00 

Åbningstider Studie Zonen:


Mandag – 10.00-18.00

Tirsdag – 10.00-15.00
Onsdag – Lukket
Torsdag – 10.00-15.00
Fredag – Lukket