Studenterhus
Odense

Om Studenterhus Odense

Studenterhus Odense vil være samlingspunktet for byens studerende og drives ud fra grundtanken: "Af studerende - for studerende"

 Studenterhusets fokusområder

 

Socialt

Vi har åbent alle ugens dage og fungerer som socialt samlingssted året rundt, hvor de studerende altid kan mødes over en kop kaffe eller en øl. Vores sociale arrangementer er bl.a. pubquiz, brætspilsaftner, international café i samarbejde med ESN, speeddating og studiefester (herunder julefrokost, bingo mm.)

Kulturelt

Vores kulturelle arrangementer spænder bredt fra teater, stand-up, lyrik, filmvisninger og karaoke. Mange events er drevet af studerende, faciliteret af Studenterhuset. Vi har fokus på at give plads til byens up-coming kunstnere.

Frivillighed

Der er ca. 90 frivillige tilknyttet Studenterhuset, som varetager mange forskellige funktioner og opgaver, bl.a. som en del af Studenterhusets bestyrelse, bag baren i caféen, teknik/lys/lyd til events og indenfor PR.

 

Fagligt

Til dagligt er der mulighed for, at de studerende kan komme og læse eller arbejde i grupper i vores café, Salen og Studiezonen. Derudover tilbyder vi mange faglige aktiviteter som f.eks. workshops, foredrag, infomøder og debatarrangementer.

Studenterhusets formål og vision

 

Foreningen Studenterhus Odense er en 10 år gammel non-profit organisation, som drives af 3 fastansatte og et korps af engagerede praktikanter og frivillige.

Vores formål er at skabe et tværfagligt, kulturelt og socialt samlingspunkt, hvor Odenses ca. 25.000+ studerende på de videregående uddannelser kan mødes på tværs af studieretninger og netværk.

Det er vores vision, at Studenterhuset skal være en aktiv del af de studerendes liv – vi vil være stedet, hvor de studerende mødes, lærer og bliver underholdt.

Vi tilbyder foruden gode studiefaciliteter også en bred vifte af arrangementer med alt fra workshops og foredrag til fredagsbar, stand-up og koncerter.

 

Praktikanter

Vi tilbyder praktikpladser primært indenfor service, events, markedsføring og administration. Vi har også gode muligheder for universitetsstuderende indenfor kultur, litteratur, journalistik eller lignende. Kontakt os endelig, hvis du vil drøfte mulighederne for et praktikophold hos os – send en mail til info@studenterhus.dk eller benyt formularen under fanen “Bliv praktikant”.

Ansatte

Anja Følleslev 

Daglig leder, Anja@Studenterhus.dk
 
Mette Utzon 
Administration og økonomi, Mette@studenterhus.dk
 

Nicolai Willer Nielsen 
Café og event, Nicolai@studenterhus.dk

Sophie Narup & Mikkel Hansen
Frivillige og event, frivillig@studenterhus.dk

Pernille Hyllegaard (på barsel frem til august 2024)
Kommunikation, pernille@studenterhus.dk

Betina Følleslev
Spoken Word, betina@spokenwordfestival.dk

Simone Nowack
SoMe og Kommunikation, simone@studenterhus.dk

Bestyrelsen

Studerende
Mathias Mihkel Frost Jakobsen, forperson
Benjamin Peder Lærkegaard, næstforperson
Kasper Thor Philipsen Lindquist, kasserer
Lily Manrique

Erhverv
Gertrud Kristensen
Eva Pasgaard
 
Repræsentanter fra uddannelsesinstitutionerne
Anne Stokkedal Linde (SDMK)
Simon Damkjær (UCL)
Stinne Hørup Hansen (SDU)
 
Kontakt bestyrelsen: formand@studenterhus.dk