Studenterhus
Odense

Beneath the Music Showcase 2024

Details
Date:

september 21

Time:

21:00

Website:
Event Website
Venue

Studenterhus Odense

Beneath the Music, management label fra Odense, præsenterer artister fra sin roster der står klar med nye udgivelser i 2024.

I år vil det være muligt at opleve:

September Kid
Med en sprudlende blanding af dansk pop/alternativ rock, der skaber ærlige fortællinger om en ungdom fanget i kaos, har September Kid markeret sig som en fremtrædende stemme på den danske musikscene. Med sin kommende udgivelse i 2024 lover han et dybtgående indblik i sin personlige og kunstneriske udvikling.

September Kids debut-EP, “D.I.Y.”, der så dagens lys i 2023, har allerede indfanget fansenes opmærksomhed med hit-singlen “Selvlært”, der fungerede som det kraftfulde startskud til hans karriere. Med tekster baseret på egne erfaringer formår September Kid at skabe et forbindende univers, hvor mange unge kan spejle sig i hans fortællinger om at finde sin plads i samfundet.

Efter at have imponeret publikum landet over med stærke liveoptrædener, herunder opvarmningsjobs for anerkendte navne som The Courettes og De Uendelige og overgået de 1000 følgere på platformen TikTok, er September Kid klar til at tage det næste skridt i sin musikalske rejse. Hans kommende udgivelse lover at udfordre grænserne for dansk alternativ rock og give lyttere et dybtgående indblik i hans personlige vækst og kreative udvikling.

Kat Herlo
Sanger og sangskriver, Kat Herlo, er med sin tekstrige folkpop et kærkomment indspark på den danske musikscene. Hun har meget på hjerte – og hun mener, hvad hun synger!

Som en kvindelig Nick Cave leverer hun indsigtsfulde sange med en dyb og karakterfuld stemme, der emmer af integritet. Med skarp pen spider hun den moderne datingkultur samt funderer over meningen med livet… når det ikke går, som man havde regnet med. Hendes sange veksler mellem sårbare, vrede og vittige, og med ørehængende melodier og personlige tekster trækker de tråde til kunstnere som Tina Dickow og Alanis Morissette.

Kat har med baggrund i scenekunsten og stor live-erfaring etableret sig som en kunstner, der ikke kun leverer en stærk musikalsk oplevelse, men også formår at skabe en autentisk forbindelse med sit publikum. Med charme, nærvær og selvironi deler hun hudløst ærligt ud af egne usikkerheder og nederlag og indbyder til refleksion. Som hun kækt udtaler:
“Hvis nogen kan få noget ud af mine dårlige erfaringer – hvad skal jeg så beholde dem for?”

Johnas-K
Anerkendt dansk rapper, Johnas-K, er klar til at fortrylle musikentusiaster over hele landet med sit længe ventede nye album, “Skyggetæmmer”. Ved at dykke dybt ned i sin personlige rejse inden for musikindustrien konfronterer Johnas-K frygtløst de mørkere dæmoner, han står over for, og skaber et indadvendt og følelsesmæssigt opladet musikalsk mesterværk.

“Skyggetæmmer” tager lytterne med på en medrivende lydrejse gennem Johnas-K’s højdepunkter og udfordringer som kunstner. Albummet dykker ned i de kampe, fristelser og udfordringer, han støder på, på sin vej mod succes, samtidigt med at det belyser de rå og sårbare aspekter af hans liv, dog ikke frataget et glimt af humor. Gennem hans kraftfulde tekster og stemningsfyldte historiefortælling tilbyder Johnas-K en ægte og autentisk skildring af sin kamp mod skyggerne, der lurer indeni.

Om albummet udtaler Johnas-K: “Skyggetæmmer er mere end bare en samling sange; det er en rejse af selvopdagelse og accept. Jeg ville afklæde lagene og konfrontere de dæmoner, jeg stod overfor gennem min karriere. Dette album gav mig modet til at tæmme disse skygger og komme stærkere ud på den anden side.”

DGG
Denise, bedre kendt under kunstnernavnet DGG, er en spirende rapper, der står klar til at erobre klubber, diskoteker og festmiljøer med hendes unikke lyd og inspirerende budskab. Hendes sange er skabt ud fra personlige erfaringer og er inspireret af hendes rejse gennem en transaktion fra digtsamling til musik, samt kampe med et misforstået syn på seksualitet. Med sin ærlige og autentiske tilgang håber Denise at inspirere andre unge til at stå ærligt overfor sig selv.

Tilbage i 2022 blev Denise tildelt Cult Legatet, en prestigefyldt pris oprettet i samarbejde med den kendte kvindelige rapprofil, Tessa. Denne anerkendelse har ikke blot bekræftet Denises talent, men har også givet hende et solidt fundament og motivation til at stræbe efter nye højder i hendes kunstneriske rejse.

Denise udtaler: ”Jeg føler at igennem mine sange, har jeg endelig noget at skulle få sagt. Der skal skabes en forandring og håber at jeg kan være en repræsentant for udvikling, mangfoldighed og en bedre inkludering i branchen. Samtidigt skal der også noget mere konkurrence blandt kvindelige rappere.”

Der vil være mulighed for at møde artisterne, netværke, købe merchandise og selvfølgelig høre en masse fedt musik fra Fyn.

Vi ses til Beneath the Music Showcase 2024, i samarbejde med Studenterhus Odense.

Entré: (forsalg/dørsalg)
Studerende: 80,- / 100,-
Ikke-studerende: 100,- / 125,-

Dørene åbner en time før koncerten.

Der er obligatorisk garderobe. Garderoben koster 25,-.