Studenterhus
Odense

Bliv frivillig

Studenterhus Odense er baseret på frivillighed. Det er vores seje frivillige, som driver huset i fællesskab med de ansatte, så du får en god oplevelse, når du besøger os under et arrangement.

Har du lyst til at bidrage til Odenses studiemiljø, score noget godt til CV´et, udvide dit netværk eller blive en del af et stærkt socialt fællesskab, så bliv en del af Studenterhus Odense. Vi kan altid bruge engagerede frivillige med forskellige kompetencer, interesser og baggrund, uanset om du har været frivillig før eller om det er første gang. Hvis du kan og vil, så får du lov på Studenterhus Odense. Herunder kan du se, hvilke opgaver vi primært har frivillige til, men tøv ikke med at kontakte os, hvis du kan noget unikt eller kan levere en arbejdsopgave, vi ikke vidste, vi manglede.

 CAFÉ/BAR 

Størstedelen af vores frivillige hjælper til bag baren i caféen og i garderoben. Her er de vigtigste opgaver i form af gæstebetjening, klargøring af events, produktion af drikkevarer, billetscanning, bemanding af garderoben osv. Her er du oftest på vagt samtidigt med andre frivillige. 

FOTO/GRAFIK (PR) 

Som PR-frivillig er du med til at bidrage til markedsføringen af Studenterhus Odenses og vores mange arrangementer. Her er du med til produktion af foto, video og grafisk materiale til vores SoMe-platforme og kan hjælpe til med dækningen af events både før, under og efter. Dette sker i tæt samarbejde med vores SoMe-, grafik- og kommunikationsansvarlige.    

HANDYPERSON

Er du mere klar på at hjælpe inden arrangementerne, eller ønsker du mere praktiske/tekniske opgaver som at stå for lyd og lys? Så kan du blive en af vores handy-frivillige, der laver atmosfære og sætter op eller hjælper til med lydprøver inden koncerter.  

EVENTS 

Studenterhus Odense er vært for en række forskellige events, og her kan du være med til at stå for afviklingen. Som eventfrivillig står du ikke i baren, men er med før, under eller efter arrangementet og hjælper med bl.a. at sætte op, stå i garderoben, dækning på SoMe og meget mere. 

BESTYRELSEN 

Som frivillig i bestyrelsen er du med til at forme Studenterhus Odense og være en del af Odenses studiemiljø. Det er særligt studerende med interesse og ambitioner inden for ledelse, organisation, events og kultur, der engagerer sig i bestyrelsesarbejdet. Du kan læse mere om vores bestyrelse her. 

VI TILBYDER
Som frivillig hos Studenterhus Odense får du en række fordele såsom:
– Du kommer til at møde en masse nye mennesker og få et socialt netværk
– Månedlige aktiviteter med resten af frivilliggruppen
– Erfaring til at skrive på dit CV samt en personlig udtalelse
– Vi forsøger at tilpasse ansvar og opgaver til dig, dine interesser og dine kompetencer
– Den nødvendige oplæring inden for dit arbejdsområde
– Frivilligbilletter til baren, gratis adgang til vores arrangementer samt fribilletter til andre events for din indsats som frivillig

Du er velkommen til at kontakte os via formularen, hvis du ønsker at blive frivillig eller har spørgsmål om at være frivillig hos os. Efter at have modtaget din ansøgning, kan vi arrangere en samtale over en kop kaffe for at lære hinanden bedre at kende.

 

UDEN FOR HUSET

Studenterhus Odense er en del af flere forskellige festivaler, aktiviteter og koncerter i løbet af året som f.eks. Tinderbox, Heartland, Magiske Dage, Spoken Word Festival osv. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at være frivillig gennem os. Hold øje med fanen Aktuelle opslag for at se, hvornår vi søger frivillige til de forskellige festivaler og events. 

I 2024 er vi en del af og søger frivillige til:

  • Tinderbox 
  • Heartland
  • Generator 
  • Spoken Word Festival 
  • Magiske Dage Odense
  • Resonator 
  • Nashville Nights