Studenterhus
Odense

Bliv frivillig

Studenterhus Odense er baseret på frivillighed. Vores seje frivillige driver Studenterhuset i fællesskab med husets ansatte.
Vi kan altid bruge engagerede frivillige med forskellige kompetencer, interesser og baggrunde, der kan bidrage til byens studiemiljø

Vi forsøger hele tiden at have så stor en diversitet i gruppen af vores frivillige som muligt. Kan du derfor noget unikt, og det passer ind i en arbejdsopgave på Studenterhuset, er det dig vi søger. Hvis du kan og vil tage ansvar, får du det på Studenterhuset.

Og er der en arbejdsopgave, du kan levere, vi ikke vidste, vi manglede, har du her muligheden for at påvirke Studenterhuset i en ny retning. Vil du være med til at påvirke Odenses studiemiljø – så har du muligheden hos os!

 

Kontakt os via kontaktformularen, hvis du gerne vil være frivillig, eller har spørgsmål om at være frivillig hos os.

Muligheder

Bar/café

Mange af vores frivillige vælger at være en del af fællesskabet bag baren i vores café. Her er de vigtigste opgaver god gæstebetjening,  praktiske opgaver herunder at løbe ærinder, klargøring til events, bemanding af garderoben til en koncert – og mange andre opgaver.

Lyd- og lysteknik

Har du sans og øre for lyd? Eller kan du skabe en fest ved hjælp af lys? Har du kompentecer indefor lys- og lysteknik, så har vi brug for dig. Du har ansvaret for lyden, når vi afholder events. Det er dig, der holder lydprøve og hjælper de optrædende med at opstille instrumenter.

Bestyrelsesmedlemmer

Studenterhus Odenses øverste organ er forenings bestyrelse, som også består af frivillige. Det er særligt studerende med interesse og ambitioner indenfor ledelse, organisation, events, kultur, som engagerer sig i bestyrelsesarbejdet.

PR//Fotografer

Her har du mulighed for bidrage til Studenterhusets ansigt udadtil. Vores PR udvalg arbejder med både de sociale medier, foto-, video- og plakatproduktion. Har du kompentencer indenfor områderne eller ønsker du at opnå dem, så vær med i vores PR-udvalg.

Vi tilbyder

– Du kommer til at møde en masse nye mennesker og få et socialt samvær.
– Noget at skrive på dit CV og personlig udtalelse, hvis det har interesse.
– Vi forsøger at tilpasse ansvar og opgaver til dig, dine interesser og kompetencer.
– Den nødvendige oplæring inden for et arbejdsområde.
– Du får fribilletter til baren og adgang til arrangementer for din indsats som frivillig.