Studenterhus
Odense

Aktuelt

Information fra Studenterhuset

COVID-19

Studenterhuset er åben 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i huset igen! Og vi overholder naturligvis alle myndighedernes retningslinjer.

Vi har hånddesinfektion ved indgangen og vi rengør/desinficerer efter hver gæst. Studiezonen er desværre lukket, da vi ikke kan garantere rengøring mellem hver gæst.

Der skal bæres mundbind eller visir ved ankomst til Studenterhuset og når man bevæger sig rundt. Mundbind/visir kan fjernes når man sidder på sin plads.

Der skal forevises coronapas når man besøger Studenterhuset. Dette kan være følgende:

– Negativ test, der ikke er ældre end 72 timer

– Bevis på begyndt vaccination, som er ældre end 14 dage.

– En positiv prøve, der er over 14 dage og ikke ældre end 180 dage. (IMMUN)

Pr. (21/05-21) er der forsamlingsforbud på 50 personer, som betyder, at der kan afholdes/bookes interne møder i vores lokaler. Er mødet fagligt kan der være optil rumkapaciteten.

Forsamlingsforbuddet  gælder ikke ved koncerter og arrangementer, hvor publikum er placeret på stolerækker med ansigtet i samme retning. Det betyder at koncerter, foredrag og andre arrangementer gennemføres som planlagt.

Vi opfordrer desuden alle vores gæster til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger:

  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme
  • Begræns fysisk kontakt
  • Hold afstand og bed andre tage hensyn
  • Bliv hjemme ved symptomer

Vi glæder os til at se jer igen 

Stillingsopslag

Til vores team af afviklere har vi brug for en ny cafémedarbejder, som brænder for jobbet og har lyst til at gøre en forskel for såvel foreningen, som vores frivillige og byens studerende. Du bliver en del af et dynamisk team, hvor du får muligheden for være en del af Odenses studiemiljø, hvor du får et ansvars og meningsfuldt arbejde som er til glæde for andre. Udover arbejdet i caféen, får du erfaring med eventafvikling og foreningsarbejde ligesom du bliver en del af et socialt fællesskab med grobund for nye venskaber. 

Du skal kunne arbejde fleksibelt med de stillede opgaver, som primært bliver: 

● Afvikling i café, herunder bl.a. servicering af gæster og afvikling af events 

● Bartenderi 

● Opfyldning, afrydning og rengøring af bar/caféen 

● Ansvarlig for optælling af kasser, åbning/lukning af huset samt ledelse af frivillige (f.eks. uddelegering af opgaver og oplæring af nye frivillige) 

Du har erfaring med arbejde i en café, har du også erfaring med foreningsarbejde og frivillige er det et plus. Du er udadvendt, energisk, initiativrig, handlingsorienteret, god til at samarbejde, i godt humør og du går forrest når opgaverne skal løses ligesom du er indstillet på at hjælpe med kort varsel ved sygdom. Hvis du ikke har et hygiejnebevis, får du det af os (e-learningkursus). 

Har du spørgsmål til stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte eventkoordinatorelev Nicolai Willer Nielsen på nicolai@studenterhus.dk 

Send os en motiveret ansøgning samt dit CV til donika@studenterhus.dk. Vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.