Studenterhus
Odense

Ansatte

Mød vores fastansatte herunder. Det er dem, som driver Studenterhus Odense, Generator og Spoken Word Festival til dagligt, og du er altid velkommen til at kontakte dem på mail, hvis du har nogen spørgsmål.

ANJA FØLLESLEV, Daglig leder af Studenterhus Odense  og Sekretariatschef for Generator Festival

ANJA@STUDENTERHUS.DK 

 Anja har været daglig leder i Studenterhus Odense siden 2008, og hun brænder for kultur, events og at skabe nye tiltag. I 2017 havde hun æren at blive udnævnt som Årets Fynbo af Fyens Stiftstidende på baggrund af sit arbejde med kultur og fællesskab på Studenterhus Odense og med sine indsatser med frivillige bl.a. på Tinderbox, internt i huset og ved flere store koncerter. Anja bor i Bolbro og er desuden sanger og sangskriver i Strawberry Blonde og The Red House.

SOPHIE ALEXIA DREWSEN NARUP,  Praktikantansvarlig SoMe, grafik og kommunikation , event- og frivilligkoordinator

SOPHIE@STUDENTERHUS.DK 

Sophie er cand.mag. i Litteraturvidenskab fra Syddansk Universitet i 2023, og at skabe udfordrende, horisontudvidende og aktiverende events optager og motiverer hende meget. Hun brænder desuden for at støtte og bidrage til andre menneskers læring og kompetenceudvikling. Sophie går til kunstskøjtning flere gange om ugen og bruger derudover sin fritid på at læse og skrive. Hendes litterære heltinde er Jane Austen, og hun bager (måske) verdens bedste cookies

MIKKEL HANSEN, Frivillig- og eventkoordinator

MIKKEL@STUDENTERHUS.DK 

Mikkel er uddannet serviceøkonom og har en bachelor i International Hospitality Management. Han har boet i Odense, siden han var 18 år gammel, og han har en stor passion for frivillighed og at afvikle events til glæde for andre. Siden 2020 har Mikkel været en del af Generator Festival, hvorefter han blev fastansat på Studenterhus Odense i august 2023. Mikkels ultimative go-to sodavand er Faxe Kondi – han er faktisk så glad for sodavanden, at han har dets logo tatoveret på sit ben,

METTE UTZON, Administration- og økonomiansvarlig

METTE@STUDENTERHUS.DK 

Mette har været en del af Studenterhus Odense siden 2013, og hun er helt vild med at bidrage til Odenses studiemiljø. Hun varetager bogholderi og administration fra A-Z, både for Studenterhus Odense og Generator Festival. Mette er totalt tosset med at navigere i talverdenen og alt slags papirarbejde.

NICOLAI WILLER NIELSEN, Bar- og lageransvarlig

NICOLAI@STUDENTERHUS.DK

Nicolai startede på Studenterhus Odense som praktikant i sommeren 2019, hvorefter han blev fastansat på fuldtid. Han er husets blæksprutte, der er med over det hele, og som altid ved, hvor tingene gemmer sig. Når han ikke er i gang på Studenterhus Odense, kan Nicolai findes til alle vores eksterne events. Et ‘fun fact’ om Nicolai er, at han aldrig havde prøvet at skifte en fustage, før han begyndte i huset.

BETINA FØLLESLEV, Festivalchef på Spoken Word Festival

BETINA@SPOKENWORDFESTIVAL.DK

Betina er som festivalchef optaget af at skabe en skarp kunstnerisk festival med plads til nye talenter og lokale helte. Hun ønsker at hylde ordet i mødet med videnskab, debat, musik, poesi, fortælling samt tværæstetiske crossover-arrangementer, der både kan underholde og udfordre publikum. Og det synes hun gøres bedst i samarbejde med vores frivillige studerende. Betina er desuden kreativ med en hang til farver, poesi og musik. Hertil er hun med til at skabe kreaworkshops, indretning og atmosfære i Studenterhus Odense og til vores diverse festivaler.

ANNE KATRINE BAGAI, Projektmedarbejder

Skrivelærer på SKRIV og Kommunikationsmedarbejder på Spoken Word Festival

Anne Katrine, bedre kendt som AK, forsøger hver dag at bidrage til et mere levende litterært program i Odense. Hun underviser både voksne og børn i at skrive (…). Udover at bidrage til Odenses litterære program, laver Anne Katrine desuden Odenses absolut bedste butter chicken.

TRINE LUND HANSEN, Studentermedhjælper 

TRINE@SPOKENWORDFESTIVAL.DK

Trine hjælper til på Spoken Word Festival med at få ordene til at komme til live på scenen. Bag kulissen er hun en del af alt fra booking af kunstnere til markedsføring på SoMe. Når Trine ikke er at finde på Studenterhus Odense, studerer hun Dansk på Syddansk Universitet og laver kolbøtter på en metalstang.