Studenterhus
Odense

AKTUELLE OPSLAG

På denne side kan du finde opslag om at komme i praktik eller blive frivillig, når vi aktivt leder efter folk.

Studiepraktikanter søger vi som regel i april/maj for efterårssemesteret og oktober/november for forårssemesteret. I løbet af foråret rekrutterer vi desuden frivillige til Tinderbox, Generator, Heartland og Spoken Word Festival.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at blive praktikant eller frivillig. Læs mere om, hvad de forskellige roller indebærer af opgaver her Bliv Frivillig og her Praktik.

 

 

🔥 BLIV FRIVILLIG TIL BRUCE SPRINGSTEEN MED STUDENTERHUS ODENSE 🔥 

Kom og få en fantastisk oplevelse med os og en masse andre frivillige, når Bruce Springsteen giver koncert i Odense til sommer, mens du serverer drikkevarer til glæde for koncertens mange gæster og hører Bruce Springsteen GRATIS. Læs mere og tilmeld dig ved at klikke her 

 

 

 

  

Vi søger engagerede frivillige, som vil med på Tinderbox sammen med Studenterhus Odense

Vi lover at du får hele festivaloplevelsen og mere til som frivillig i centerbarerne sammen med os! 

Er du passioneret, energisk og elsker at være en del af fantastiske events? Så er det dig, vi leder efter til vores seje hold på Odenses største og bedste musikfestival Meget mere info og tilmelding ved at klikke her. 

 

 

 

Så åbner vi for tilmeldingen til dette års frivillige på Heartland 2024!

Heartland kombinerer live-talks, mad, kunst og de fedeste kunstnere til en fantastisk 3 dages festival som finder sted på Egeskov Slot d. 13-15 juni 

Kunne du tænke dig at komme med og få en helt unik oplevelse med det fedeste bar-team på Heartland, så meld til igennem Studenterhus Odense!

Følg linket her og læs mere om hvad du får når du melder dig til som frivillig igennem os og så ses vi til en festival helt udover det normale!

 

KOM I PRAKTIK PÅ STUDENTERHUS ODENSE!

Skal du i praktik over sommeren eller i efteråret, og studerer du noget inden for marketing, service, medier, events, grafik, kommunikation eller formidling, så overvej et praktikophold på Studenterhus Odense.

Vi værdsætter gode samarbejder, og at ens ideer bliver hørt. Ingen forslag er for store. Hvis du kan og vil, så får du lov på Studenterhus Odense ❤

Læs mere og se, hvordan du søger her.

Vi glæder os til at høre fra dig!