Studenterhus
Odense

Praktisk info

Velkommen til Studenterhuset Odense, hjertet af det pulserende studenterliv i byen! Vores hus er et samlingspunkt for studerende og unge i Odense, og vi byder alle velkommen til en række spændende arrangementer, aktiviteter og sociale initiativer.

Åbningstider:

Mandag – Onsdag: 10:00 – 22:00

Onsdag – Lørdag: 10:00 – 00:00

Søndag: 12:00 – 18:00

OBS. I JULI-MÅNED 2024 HOLDER VI FERIELUKKET 

 

Adresse:

Studenterhus Odense Amfipladsen 6 5000 Odense C

 

Kontakt:

Telefon: +45 42 72 01 38

Email: info@studenterhus.dk

 

Sociale medier

Følg os på sociale medier for opdateringer om arrangementer og aktiviteter:

Facebook: Studenterhus Odense

Instagram: @studenterhusodense

TikTok: @studenterhusodense

VISION OG MISSION 

Foreningen Studenterhus Odense er en  non-profit organisation, som drives af en mindre gruppe af fastansatte samt  en række engagerede praktikanter og frivillige. 

Vores mission er at skabe et fagligt, socialt og kulturelt samlingspunkt i Odense, hvor Odenses ca. 25.000+ studerende kan mødes på tværs af studier og uddannelsesinstitutioner. Det er vores vision, at Studenterhus Odense skal være en aktiv del af de studerendes liv – vi ønsker at være stedet, hvor de studerende mødes, lærer og bliver underholdt.  

Udover gode studiefaciliteter til opgaveskrivning, pensumlæsning og gruppearbejde tilbyder vi også en bred vifte af arrangementer med alt fra workshops og foredrag til fredagsbar, stand-up og koncerter.

FAGLIGT 

Studenterhus Odense er altid åben for,  at studerende kan sidde og læse, skrive eller arbejde i grupper i vores caféområde, Salen eller Studiezonen. Derudover tilbyder vi forskellige faglige aktiviteter som f.eks. workshops, foredrag, infomøder og debatarrangementer. 

SOCIALT OG KULTURELT 

Studenterhus Odense er et socialt samlingssted, hvor alle er velkommen til at mødes over en kop kaffe eller en øl, spille brætspil eller deltage i en af vores mange arrangementer som bl.a. koncerter, foredrag, brætspilsaftener, workshops, stand-op, karaoke og meget mere. 

FRIVILLIGHED 

Frivillighed er en stor del af Studenterhus Odenses identitet. Vi har en stor gruppe af frivillige med forskellige opgaver og funktioner, og du vil kunne møde mange af vores frivillige i huset. Som frivillig hos os kan man bl.a. være en del af bestyrelsen, stå i baren og servicere gæster, lave kommunikation og SoMe, hjælpe til ved events og meget mere. 

Vil du vide mere? Så læs om, hvad det indebærer at være frivillig under fanen Bliv Frivillig.