Dobbeltkoncert: DRØM + Bånd // Studenterhus Odense

Details
Date:

april 27

Time:

21:00

Website:
Event Website
Venue

Studenterhus Odense

DOBBELTKONCERT MED DRØM OG BÅND

Om DRØM:
“Sommetider er drømme så autentiske, at de føles som virkelighed, og andre gange er det reelle så forskruet, at det minder om en DRØM.” Sådan lyder manifestet for duoen DRØM, som består af produceren Andreas og vokalisten Oliver, der skriver sange om de hårde, intime og store følelsesmæssige dilemmaer og øjeblikke, man møder i livet når man er i starten af 20’erne, ung og forvirret.

DRØM er velproduceret, dansksproget popmusik med melankolske tekster og dansable instrumentaler, der gør hverdagen til en ørehænger. Efter et flot debutår i 2022 med 4 udgivne singler, radiosupport på P3, ANR m.fl., support i Soundvenue, Gaffa og Bands of Tomorrow, så udgav bandet deres debut EP “Før Du Vågner” i 2023.

DRØM og EP’en blev beskrevet således af Provokeret Magazine:

“Det er svært ikke at blive fanget af Drøms musik, der kan beskrives som en fusion af pop og funk med en moderne kant. EP’en er fyldt med funky rytmer, fængende melodier og uforglemmelige hooks, der får dig til at nynne med, selv efter du har slukket musikken. Den første single “5C,” gik hurtigt viralt og skabte en bølge af begejstring blandt musikelskere. Det er ikke svært at forstå hvorfor, når man lytter til den forførende kombination af elektroniske elementer og de to talentfulde vokaler, der tager lytteren med på en musikalsk rejse.

Hvad der virkelig adskiller Drøm fra mængden er deres evne til at skabe en unik lyd, der både er moderne og nostalgisk på samme tid. Deres musik minder om de gode gamle dage med funk og disco, men den er samtidig
forankret i nutiden med sin innovative produktion og friske tilgang til popmusikken.

Alt i alt er Drøm en duo, der er værd at holde øje med. Deres debut-EP “Før du vågner” viser et stort potentiale, og vi ser frem til at følge deres musikalske rejse, når de fortsætter med at skabe bølger i den danske pop scene.”

Om Bånd:
“Bånd er kendt for deres alternative ungdomsrock, der fusionerer forskellige musikalske elementer for at skabe noget, der er helt deres eget’’ – Provokeret* Magasin

Bånds innovative lyd bygger videre på ideen om, hvad moderne indierock er. Det gør de ved at gentænke den typiske sangkonstruktion, tildele saxofonen en ny rolle og give plads til historiefortællingen. I deres studie i Utterslev er albummet “Reflector” blevet skabt; ikke blot som en samling af sange, men som en sammenhængende fortælling. Flere spor smelter sammen, hvilket skaber en helstøbt lydoplevelse, der udfordrer konventionerne for albumformatet.

Entré: (forsalg/dør)
Studerende: 50,- / 70,-
Ikke-studerende: 80,- / 100,-

Der er obligatorisk garderobe. Garderoben koster 25,- kr.

Dørene åbner en time før koncerten.

Lavet med støtte fra Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond.