Studenterhus
Odense

Dobbeltkoncert: GOURMET + Menuha // Studenterhus Odense

Details
Date:

maj 18

Time:

21:00

Website:
Event Website
Venue

Amfipladsen 6, 5000 Odense, Denmark

GOURMET OG MENUHA GÆSTER STUDENTERHUS ODENSE D. 18. MAJ 🔥

Om GOURMET:
GOURMET, er et energifyldt band fra Odense, bestĂĄende af fem medlemmer med forskellige baggrunde, og er klar til at imponere med deres alsidige musikalske stil.
Deres genre strækker sig bredt mellem pop, hiphop og R&B, og bandets unikke sammensætning afspejles tydeligt i deres lyd.

Med deres musik inviterer GOURMET lytterne til at reflektere over livets forskellige aspekter og følelsesmæssige rutsjebaneture. Deres melodier fungerer som et lydspor til ungdommens oplevelser, hvor de både fejrer livets højdepunkter og navigerer gennem dets udfordringer.

Efter en produktiv periode siden begyndelsen af 2023 er GOURMET nu klar til at gå på scenen og dele deres arbejde med verden. Bandet glæder sig til at præsentere deres musik for et publikum og dele den passion, de har lagt i deres kunst.

Om Menuha:
Oplev Menuha, en ung og nyskabende artist fra Odense med sit band – til denne koncert oplever i Menuhas musikalske fortolkning af den schweiziske psykiater, Elisabeth KĂĽbler-Ross’ “sorgens syv faser”.

I Menuhas musik bliver R&B fusioneret med elementer fra et bredt spektrum af genrer fra rock til ballader. Hendes kunstnernavn, “Menuha” betyder ro, og den energi gennemsyrer hendes musik, hvor hun gennem sin baggrund i carnatic (indisk klassisk sang) og klassisk sang skaber en unik og original lyd.

Du kan opleve Menuha sammen med sit band bestĂĄende af: guitarist Andreas Skouros, bassist Yehor Kravchenko, trommeslager Viktor Brejnholdt og pianist Nathaniel Mazaev.

Oplevelserne stopper dog ikke ved musikken og det performative, da Menuha og bandet bliver stylet af BRĂš DESIGN STUDIO. [“BRY”] skaber innovativ slow fashion, som gør op med nutidens overproduktion. Tøjet er inspireret i en krydsning af outdoor-livsstil og japanske vibes – og har højt fokus pĂĄ kvalitet og funktionalitet, f.eks. med refleks eller multisize features.”

Entre (Forsalg/Døren):
Studerende: 70,- / 100,-
Ikke-studerende: 120,- / 150,-

Der er obligatorisk garderobe. Garderoben koster 25,-
Dørene åbner en time før koncerten.

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond og Odense musikudvalg og arrangeret af den frivillige musikbookinggruppe på Studenterhus Odense.