Studenterhus
Odense

Forfattersalon | Maj My Humaidan – Om familien som revolution #Håb&Forældreskab

Details
Date:

august 19

Time:

19:00 - 21:00

Website:
Event Website
Venue

Studenterhus Odense

Amfipladsen 6

Odense, Denmark, 5000

Da Ærø Manifestet blev udgivet i 2023 sprang Maj My Humaidan rammerne for, hvad man måtte sige i den offentlige debat om vores arbejds- og familiekultur i Danmark. I Ærø Manifestet følger vi Maj My og hendes mand, da de står ved en skillevej efter et par opslidende år i hamsterhjulet, og beslutter sig for at melde sig ud af samfundet og sejle ind i et øsamfund på Ærø i stedet. Her skiftes kalender og vækkeur ud med drivhus, marker og hjemmepasning. Men alt er ikke idyl. I en konstant vaklen mellem egen intuition, tankestrømme om, hvad man burde, og en ulmende vrede over et samfund, der ikke kan klare normbrydende strukturer finder familien et nyt fodfæste sammen, hvor både børn og voksne er med til at sætte dagsordenen.

Vi har inviteret forfatter og foredragsholder Maj My Humaidan til en forfattersalon med netop familien i fokus, og vil sammen med publikum dykke ned i, om familien virkelig kan være arnestedet for den forandring, jorden kræver af os. Vi glæder os til en aften, der byder på refleksion, måske provokation – og en hel del visdom.

Moderator: TBA.

SPOKEN24 præsenteres af Studenterhus Odense med støtte fra Odense Kommune, Statens Kunstfond, og H.C. Andersen Festivals. SPOKEN24 er en del af H.C. Andersen Festivals.

Entré studerende:
Forsalg: 125,- (ekskl. billetgebyr på 2,-)
Dørsalg: 150,-

Entré almindelig:
Forsalg: 175,- (ekskl. billetgebyr på 2,-)
Dørsalg: 200,-