Studenterhus
Odense

Forfattersalon | Theis Ørntoft – Om undergang, håb og granit #Håb&Klima

Details
Date:

august 21

Time:

18:30 - 20:00

Website:
Event Website
Venue

Studenterhus Odense

Amfipladsen 6

Odense, Denmark, 5000

Klimakrisen forgrener sig ind i familien, over slægter og ud i landskabet. Men det er svær at få hold på som fænomen. I Theis Ørntofts roman, Jordisk, følger vi en hel families mærkelige og fascinerende forgreninger, med søskende og forældre der alle sammen kæmper med at finde en retning, i et kollektiv der kæntrer, et søhøjland der oversvømmes, og en sorrig skilsmisseordning.

Jordisk handler om, hvordan alt er forbundet, og hvor kompleks en tid vi lever i. Den blev tildelt europas European Union Prize for Literature i 2024. Men er slægtsromanen tilbage? Og er der sket et stilskifte fra Ørntofts øvrige forfatterskab?

Aftenens forfattersalon kommer til at handle om, hvorfor undergang, granitkøkkener, kollektiver og banksystemer skal belyses i samme åndedrag, hvis vi skal forstå os selv, og forstå hvilken skillevej vi står ved.

Moderator: TBA.

SPOKEN24 præsenteres af Studenterhus Odense med støtte fra Odense Kommune, Statens Kunstfond, og H.C. Andersen Festivals. SPOKEN24 er en del af H.C. Andersen Festivals.

Fotograf: Sara Galbiati

Forsalg:
Studerende: 50,-
Almindelig: 70,-
Ekskl. billetgebyr på 2,-

Dørsalg:
Studerende: 75,-
Almindelig: 90,-