Fremtidens Studenterhus Odense – workshop

Details
Date:

februar 22

Time:

16:00

Website:
Event Website
Venue

Studenterhus Odense

Hjælp os med at udvikle Studenterhus Odense.

Studenterhus Odense har siden 2013 haft egen lokation på Amfipladsen 6 efter at have været en del af Kulturmaskinen. Vi har gennem ti år været et succesfuldt fagligt, socialt og kulturelt samlingspunkt for studerende i Odense, bl.a. fordi vi følger med tiden ved at tilpasse vores indhold og hus til de studerendes behov og ønsker. Studenterhus Odense er ikke det samme studenterhus som for ti år siden, men vi er stadigvæk lige så aktuelle.

Og i 2024 er det vores mål at investere i større forandringer i huset – Dette gælder vores fysiske omgivelser såvel som vores konceptuelle ide med et studenterhus. Derfor ønsker vi at høre fra studenterforeninger, uddannelsesinstitutioner, samarbejdspartnere, frivillige, gæster, studerende og personale, hvordan de forestiller sig, at Studenterhus Odense skal se ud i fremtiden.

Vi inviterer derfor til en workshop torsdag d. 22. februar kl. 16-18 på Studenterhus Odense. Planen er, at vi bevæger os rundt i huset og ved forskellige stationer giver vi de fremmødte muligheden for at give deres input til bl.a. husets fysiske rammer, værdier, arbejde med frivillighed osv. Derigennem vil vi i fællesskab afdække, hvilke fremtidsdrømme vi har for Odenses studenterhus.

Ønsker du at være med? Udfyld venligst formularen herunder eller via linket i begivenheden, så vi kender antallet af deltagere og kan sørge for nok forplejning. Tilmeld dig senest onsdag d. 21. februar.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfiUP9XPYNsHct9s_W9q235mPeuA8i5d8ohgZLw3yUtMkd60g/viewform?usp=pp_url

Det er gratis at deltage, og alle er velkommen.