Studenterhus
Odense

KONCERT & POESI // døtre + AUFORI + Filuka + Röskva Linnet #Håb&Ungdom #SPOKEN24

Details
Start:

august 16 - 20:00

End:

august 17 - 0:30

Website:
Event Website
Venue

Studenterhus Odense

VÆR MED, NÅR LYD OG POESI KONSOLIDERER MED HINANDEN OG ÅBNER FOR NYE SANSEINDTRYK

Denne sensommeraften giver vi scene til drømmende melodier, forførende tekster, sprød hiphop samt euforisk energi. Vi er stolte af at kunne præsentere en tredobbelt koncert med døtre, AUFORI og Filuka samt poetryslammeren Röskva Linnet under Spoken Word Festivals første musikaften.

En sand fest i ordets og musikkens tegn!

Om døtre:
døtre afsøger forskellige afkroge af femininitet og insisterer på, at femininitet ikke kun er skrøbelig, indadvendt eller yndig, men også rå, grim og voldsom. Det er voluminøst. Det er elektronisk. Det er dansefremkaldende. Det er stærke vokalharmonier og lyriske tekster, som følges ad.

Hør deres seneste nummer, Fragile, her:

Om AUFORI:
AUFORIs musik er et ungt og euforisk rum, en boble, af ekstatisk glæde samt gennemtrængende rådvildhed. Ord, melodistykker og klangflader fletter sig ind og ud af hinanden og skaber et magisk øjeblik, hvor vi kan reflektere over verden fremfor at bekymre os om den.

Forsvind i skoven med os, og hør deres nyeste nummer, Trold, her:

Om Filuka:
Filuka er en sand ordekvilibrist, der med sin melodiske blanding af soul og hiphop allerede har indtaget den danske musikscene. Hun bader dig i rå boss-bitch-energier med et skarpt tekstunivers, hårde beats og finesse, der emmer af overskud, som er forankret i poesi-rap og aktivisme.

Hør hendes nummer, Hovedet På Blokken, her:

Röskva Linnet:
I sin humoristiske og taktfaste poesi, berører poetryslammeren Röskva Linnet alle aspekter af, hvad det vil sige at være et ungt menneske. Gennem stærke beskrivelser og lammende, sårbare formuleringer, der slår os lige i ansigtet, slammer hun om alt fra ligestilling, selvværd, angst, sorg, præstationssamfund og håb.

Entré: (forsalg/dørsalg):
– Studerende: 150,- / 175,-
– Ikke-studerende: 175,- / 200,-

Der er obligatorisk garderobe. Garderoben koster 25,-

Koncerten starter kl. 20. Dørene åbner en time før koncerten.

Tak til Statens Kunstfond og Odense Kommune for støtte til Spoken Word Festival 2024s musikprogram.