Studenterhus
Odense

Premiere på Rod i Naturen | Liv Vester Larsen & Maria Junghans #Håb&Klima

Details
Date:

august 17

Time:

13:00 - 14:00

Website:
Event Website
Venue

Studenterhus Odense

Amfipladsen 6

Odense, Denmark, 5000

Bliver vores fantasi og evne til at skabe fattigere, i takt med at naturen forsvinder? Hvordan holder vi liv i håbet og handlekraften, når det er tydeligt for os alle, at naturen er presset?
“Rod i naturen” er en musisk performance, der udspringer af violinist og komponist Liv Vester Larsen og Storyteller Maria Junghans undren over, hvordan naturen påvirker vores kreativitet. Rod i naturen har urpremiere d. 17. august på Spoken Word Festival, og vi glæder os til at opleve natur, ord og fortælling smelte sammen.

Om Liv Vester Larsen:
Liv Vester Larsen er violinist, vokalist, komponist og projektleder i det tværæstetiske projekt ‘Creative – without Nature?’ Liv har med projektet skabt koncerter, podcasts, performances og workshops, der undersøger naturens betydning for vores kreativitet.

Om Maria Junghans:
Maria Junghans er en af landets mest erfarne storytellere. Hun har en særegen evne til at at skabe billeder med sine ord, der får os til at se verden på ny, uanset hvad historien handler om. Med fortællingen væver hun poesien og skønheden ind i livet.

“Rod i Naturen” er et værk skabt til Spoken Word som en udbygning af det tværæstetiske projekt ‘Creative – without Nature?

Dette arrangement er en del af Spoken Word Festivals tema Håb & Klima. Se det fulde program og de resterende temaer på spoken.dk.

—-

Forsalg:
Studerende: 50,-
Almindelig: 75,-
Ekskl. billetgebyr på 2,-

I døren:
Studerende: 75,-
Almindelig: 100,-

SPOKEN24 præsenteres af Studenterhus Odense med støtte fra Odense Kommune, Statens Kunstfond, og H.C. Andersen Festivals. SPOKEN24 er en del af H.C. Andersen Festivals.

Fotograf: Ard Jongsma