Rigmor + LIN // Studenterhus Odense – Udsolgt!

Details
Date:

marts 16

Time:

21:00

Website:
Event Website
Venue

Studenterhus Odense

Rigmor er et dansksproget indierockband, der består af Sarah Wichmann, Oliver Stewart, Victor Sousa og Lasse Lykke. Bandet udgiver i foråret 2024 deres næste album, og det skal selvfølgelig vækkes til live på scenen.

Sidste år udgav Rigmor debutalbummet “Glade blinde børn”, som fik store roser af anmelderne, blandt andet fem stjerner i Gaffa og en anbefaling i Weekendavisen, hvor anmelderen Klaus Lynggaard skrev, at Rigmor er et band, han “glæder sig til at opleve live”. Og netop live har Rigmor markeret sig som et af Danmarks stærkeste nye skud på stammen. I 2022 optrådte bandet på SPOT Festival, Roskilde Festival, i DR’s koncertsal og på utallige danske spillesteder under efterårstouren “Glade blinde børn”. Bandets live performance kendetegnes især ved deres dynamik, autenticitet og energiudladninger, som du bl.a. kan høre på live EP’en “Live fra Roskilde Festival 2022”.

Nu kan du altså igen glæde dig til en stor koncertoplevelse, når Rigmor besøger Studenterhus Odense med spritny musik.

Også i udlandet har Rigmor gjort sig bemærket ved udgivelsen af deres live session på den amerikanske radiokanal KEXP. Live sessionen, som blev udgivet på KEXP’s YouTube-kanal, har over 100.000 afspilninger og har gjort at bandet har sendt deres dansksprogede musik til hele verden og medvirket i interviews i bl.a. Polen og Malaysia.

— SUPPORT til aftenens koncert er LIN:
LIN skriver sange med ungdommens stemme, lige på og uden undskyldninger – i sin musik insisterer hun på et ærligt og hudløst møde med lytteren.

LIN bevæger sig musikalsk mellem klassiske Singer/songwriter kompositioner, jazzet harmonisk og en neu-soul Sound med et upoleret og uformelt lyrisk univers som den røde tråd.

LINs tekster er nøgterne og umiddelbare med et glimt fra barndommens erindringer og hverdagsbeskrivelser fra et liv som ung i dag, hvor temaer som identitet, frigørelse og relationer går igen.

LIN med band er primært sammensat af talentfulde kvinder.
Deres liveoptræden er en sand fornøjelse, da de formår at engagere publikum fra begyndelsen til slutningen med en blanding af følelsesmæssige sange, eksperimenterende arrangementer og energifyldte ørehængere.

Entré (forsalg/dør):
Studerende: 50,- / 70,-
Ikke-studerende: 100,- / 120,-

Der er obligatorisk garderobe til arrangementet. Garderoben koster 25,- kr.

Dørene åbner en time før koncerten.

Lavet med støtte fra Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond.