Studenterhus
Odense

SKOLEPROGRAM: Rod i naturen | Liv Vester Larsen & Maria Junghans #Håb&Klima

Details
Date:

august 22

Time:

9:00 - 11:15

Website:
Event Website
Venue

Studenterhus Odense

Bliver vores fantasi og evne til at skabe fattigere, i takt med at naturen forsvinder?
Hvordan holder vi liv i håbet og handlekraften, når det er tydeligt for os alle at naturen er presset? “Rod i naturen” er en musisk performance, der udspringer af violinist og komponist Liv Vester Larsen og Storyteller Maria Junghans undren over, hvordan naturen påvirker vores kreativitet. Vi glæder os til at præsentere jer for en smuk, nærværende og vild oplevelse, hvor natur, ord og fortælling smelter sammen.

Om Liv Vester Larsen:
Liv Vester Larsen er violinist, vokalist, komponist og projektleder i det tværæstetiske projekt ‘Creative – without Nature?’ Liv har med projektet skabt koncerter, podcasts, performances og workshops, der undersøger naturens betydning for vores kreativitet.

Om Maria Junghans:
Maria Junghans er en af landets mest erfarne storytellere. Hun har en særegen evne til at med sine ord at skabe billeder, der får os til at se verden på ny, uanset hvad historien handler om. Med fortællingen væver hun poesien og skønheden ind i livet.

“Rod i naturen” afholdes af to omgange den 22. august.
Første forestilling er fra 09:00-09:45.
Anden forestilling er fra 10:30-11:15.

** Dette “Rod i naturen” arrangement er forbeholdt tilmeldte skoleklasser i folkeskolen og ungdomsuddannelser.

Tilmeldingslink følger.

Anbefalet aldersgrænse er: 7-9 klasse og ungdomsuddannelser. **

“Rod i Naturen” er et værk skabt til Spoken Word som en udbygning af det tværæstetiske projekt ‘Creative – without Nature?

SPOKEN24 præsenteres af Studenterhus Odense med støtte fra Odense Kommune, Statens Kunstfond, og H.C. Andersen Festivals. SPOKEN24 er en del af H.C. Andersen Festivals.

Fotograf: Ard Jongsma.