Studenterhus
Odense

SKRIV – Workshop #5 Poesiworkshop med Mads Mygind

Details
Date:

september 9

Time:

17:00 - 19:45

Website:
Event Website
Venue

5000 Odense, Denmark

Mads Mygind er digter, forfatter – og så er han vild med poesi med humor og højt tempo! SKRIV inviterer alle til åben workshop med Mads Mygind til en dag i poesiens tegn. Han vil præsentere os for skriveøvelser, som sætter gang i poesien på stedet. Ingen kan skrive noget forkert, og vi sørger for at give respons i et trygt rum. Alle fra skoleforløbet får gratis adgang.

OM FORFATTEREN:
Mads Mygind (f. 1984) debuterede med Før vi har set os omkring (nomineret til Munch-Christensens debutantpris) i 2011. Han har syv udgivelser bag sig, og er lige nu aktuel med bogen I min hule hånd udgivet på Forlaget Kronstork. Her møder vi højskolelæreren Mads, der forsøger at navigere socialt og psykisk i mødet med lærerne, eleverne og de uskrevne regler. På hjemmefronten hersker der samtidigt en længsel for kæresten og ham om at blive forældre, men vejen dertil skal både byde på fertilitetsbehandling, tvivl, kærlighed, hospitaler, humor og afmagt.

Alle fra skoleforløbet får gratis adgang.

TILMELDING OG PRIS?
GRATIS for alle på Odenses Ungdomsuddannelser. Koster 40,- for voksne! Betal enten på mobilepay eller i mønter ved workshoppens start. Workshoppen kræver ingen tilmelding. Men hvis du gerne vil give underviseren et indblik i, hvor mange der kommer, så tryk endelig deltager! Når tiden går i gang, lukker dørene dog, så der er et trygt rum at skrive i.

HVAD SKAL JEG HAVE MED?
Vi stiller pen og papir til rådighed, men skriver du mest på computer, tager du den bare med.

PAUSE OG MAD?
Der er en pause midt i forløbet. Dvs. kl. 18.30-19.00. Her er der mulighed for at købe drikkevarer i Studenterhusets, snacks og mad, eller tage en hurtig tur ud i byen og købe sin aftensmad.

UNDERVISER?
Undervisningen varetages af forfatter Mads Mygind med bistand fra skrivelærer og forfatter Anne Katrine Bagai.

SKRIV er skabt i samarbejde med Studenterhus Odense og Spoken Word Festival med særlig støtte fra Odense Kommune.