Studenterhus
Odense

Songwriters Circle – Markus Valentin + Åben Scene

Details
Date:

april 9

Time:

19:00

Website:
Event Website
Venue

Studenterhus Odense

Amfipladsen 6

Odense, Denmark, 5000

Songwriters Circle & Studenterhus Odense præsenterer: Markus Valentin + ORIGINAL ÅBEN SCENE!

Songwriters Circle invitere indenfor på Studenterhuset til en aften med sangskrivningen i højsædet!

Kom og oplev et event der ikke er bange for at bryde “reglerne” for hvad en konventionel koncert er. Ved at blande artisttalks og koncerter vil vi gå bagom musikken og komme helt tæt på artisten, både som musiker og sangskriver.
Få sangskriverens bud på hvad der skal til for at skrive en god tekst og melodi, og hør hvilke værktøjer der skal til i jagten på at skrive den gode sang, mellem en række af forrygende sange.
Efter koncerten vil der være en original åben scene, hvor du kan få mulighed for at prøve dine egne numre af, overfor for et lyttende og tilstedeværende publikum, eller bare slå dig ned i den musikalske sofa som publikum med åbne lyttelapper.

Aftenens sangskriver: Markus Valentin.

Væbnet med dybe, rørende, poetiske og lettere poppede sange, lægger han op til en aften med både refleksion og glade dage.

Hører du Markus Valentin live, så er en ting sikkert: Du vil blive introduceret til et rørende personligt sangskriver-univers.

I juni 2020 udkom Markus Valentin i form af trioen Hammer/Emming/Valentin med ‘HAVET EP,’ hvorfra sangene BLÅ og MASSER AF LIV anbefales af DR Karrierekanonen, mens GFR tildelte albummet 4 stjerner og kalder pladen for ‘usnobbet, fængende og VOLDSOMT underholdende på højt niveau og med højt til loftet. Debut-koncerten blev afholdt på et udsolgt Musikhuset Dexter og ligeledes var resten af trioens sommerkoncerter.

I vinteren 2019 udkom han med live albummet ‘Tinderbox – Udsnit Fra Scenekanten,’ og på samme tid var han i færd med at skrive nye sange og genopfinde sig selv. De sange endte med at danne rammerne for trioen ‘Hammer/Emming/Valentin’ og har senere udviklet sig til et helt nyt solo repertoire, der skulle være afsløret i efteråret 2020 under corona.

Bevæbnet med sin poppede indie-rock stil, åbnede Markus Valentin lørdagen på Tinderbox Festival 2018. Han var desuden blandt nogle af de første kunstnere, der gav koncert på den nyligt genopståede Midtfyns Festival i 2019, og du har også kunnet stifte bekendtskab med hans musik på Hagges under Tønder Festival 2018.

Arrangementet er gratis og dørene åbner kl 19:00.
Vi glæder os til at se dig!