Studenterhus
Odense

Spoken Word Festival 2024 #SPOKEN24

Details
Start:

august 16 - 0:00

End:

august 24 - 23:45

Website:
Event Website
Venue

5000 Odense, Denmark

Spoken Word Festival har fra 2010 været Odenses ordvilde festival og løber af stablen sidst i august. Her kan publikum hvert år nyde et program, spækket med koncerter, litterære samtaler, performances, spoken word, historiefortælling og crossover-arrangementer med ordet i centrum. Det er vores ambition at være en tværæstetisk festival med kant, der udfordrer odenseanerne til at tænke anderledes og reflektere. Siden 2013 har Spoken været præsenteret af Studenterhus Odense.

Hvor der er ord, er der håb
På SPOKEN stræber vi efter en meningsfuld dialog med vores omverden.
Med FN’s Verdensmål som fundament for de kommende års temaer, håber vi at kunne belyse nogle af de samfundsmæssige udfordringer, vi har i verden. I år har vi valgt temaet Håb. Et tema, der lige nu er højaktuelt. I en tid fyldt med klimakrise, krig, og konflikter er håbet essentielt for, at vi kan stå op og leve vores liv. Derfor vil vi på Spoken Word Festival 2024 stræbe efter at udforske, hvordan håb manifesterer sig i forskellige kunstformer som en positiv kraft, som samlingspunkt for fællesskab og et lyspunkt i mørket.

SPOKEN24 præsenteres af Studenterhus Odense med støtte fra Odense Kommune, Statens Kunstfond, og H.C. Andersen Festivals. SPOKEN24 er en del af H.C. Andersen Festivals.